Volg Wenteling:        
Mail Wenteling:         info@wenteling.nl
Bel Wenteling:           06-53905386

 

STILTEDAGEN

Tijdens een stiltedag combineer je een mix van yoga, meditatie, ademhaling, mindfulness, diepe ontspanning, lezingen, praktische oefeningen en inspirerende muziek. Onder begeleiding van Roy Wenting brengen de deelnemers een dag in volledige stilte door, incl. de pauzes en lunch. Hierdoor krijg je de kans om de yoga en meditatie te laten verdiepen, tot jezelf te komen en vanuit ontspanning tot hernieuwd inzichten te komen. Elke dag heeft een uniek thema wat gedurende de theorie en praktische oefeningen uitgediept wordt. De dag is volledig verzorgd inclusief vegetarische lunch, onbeperkt thee en kleine versnaperingen. De miniretraites vinden plaats in Roy’s yogastudio grenzend aan de golfbaan en een bos- en heidegebied in Teteringen met uitzicht op klooster Zuiderhout, voor de pauze worden korte stilte wandelroutes naar het bos of kloostertuin verstrekt.

 

VOLG DE VOLLEDIGE REEKS: BEST OF ME!

In 2019/20 vinden 6 stiltedagen plaats die elkaar opvolgen qua thema, waarbij je alle lagen van jezelf stapje voor stapje verkent, doorgrondt en verdiept. Deelname aan afzonderlijke dagen is mogelijk, volg de complete reeks voor maximale impact om het beste uit jezelf te halen. In de mix van deze 6 dagen deel ik de beste technieken die ik heb geleerd vanuit mijn ruim 10 jaar ervaring in o.a. Agama Yoga, Mindfulness Based Emotional Intelligence, Lichter Leven Transformatie Coaching volgens de Bridgeman methode, Neuro-Linguistisch Programmeren en Altazar Mystery School’s self-empowerment. Het beste van mijzelf om het beste in jou te laten ontwaken!

  1. Zaterdag 26 oktober 2019, Fysieke intelligentie: Leer meer in harmonie met je lichaam te leven. Onderwerpen: belangrijke lichaamsonderdelen (brein, zenuwstelsel) die bijdragen aan jouw vitaliteit, optimale voeding, slaapkwaliteit en beter maar niet compulsief luisteren naar de behoeften van je lichaam.
  2. Zaterdag 7 december 2019, Energetische intelligentie: Maak in vogelvlucht kennis met je energiesystemen en leer hoe je deze optimaal in balans houdt. Onderwerpen: 5 energielichamen van de mens, chakra’s/energiepunten, belangrijke energiekanalen en de energetische impact van yoga.
  3. Zaterdag 28 december 2019, Emotionele intelligentie: Creëer meer zelfbewustzijn en zelfmanagement vaardigheden. Onderwerpen: waar emoties vandaan komen, emotionele intelligentie model van Daniel Goleman, bewustwordingstechnieken, zelfmanagement tools, intentie voor 2020.
  4. Zaterdag 11 januari 2020, Mentale veerkracht: Wendbaar en flexibel in een drukke dynamische wereld. Onderwerpen: neuroplasticiteit van het brein, cirkel van invloed, loslaten, bewust beïnvloeden, mentaal tuinieren en meer in flow blijven in tijden van dynamiek of drukte.
  5. Zaterdag 15 februari 2020, Spirituele intelligentie: Laat je intuïtie en diepe innerlijke stem voor je spreken. Onderwerpen: Altazar Rossiter’s self-empowerment, intuïtie, oplossen van blokkades, toegang tot innerlijke wijsheid, visie & passie.
  6. Zaterdag 14 maart 2020, Leren manifesteren: Zo binnen, zo buiten. Je trekt aan wat je bent. Leer bewust manifesteren wat je wilt door aan innerlijke sleutels te draaien. Onderwerpen: universele principes voor creatie, Bridgeman manifestatie formule, creatiespiraal en de kracht van intentie.

 

DATA & PRIJZEN

  • DATA: Zie hierboven per thema. Elke dag is van 9:00u – 16:30u.
  • PRIJS: 6 HALEN, 5 BETALEN. Een afzonderlijke stiltedag kost € 80,00 (€ 60 voor deelnemers van yoga of mindfulness cursus), de volledige reeks ‘Best of Me’ (6 stiltedagen) volg je voor € 400,00 (€ 300 voor deelnemers van yoga of mindfulness cursus).

 

Aanmelding stiltedag(en)

 

DEELNEMER ERVARINGEN

“…Geweldig, dit doe ik mezelf vaker cadeau. Toegankelijkheid en toepasbaar in de praktijk. Veel theoretische elementen en inzichten. Op zoek naar de eenheid met mezelf…” Deelnemer stiltedag

“…Dat er meer in jezelf huist dan je in het dagelijks leven bedenkt. Ik ben wel fan van je aan het worden hoor. Heel fijn hoe je zaken, dingen en personen aandacht geeft…” Cherine

“…Het is fijn om in stilte naar jezelf te luisteren. De opbouw was erg sterk. Roy is een non-invasive begeleider, die de ruimte geeft om te zijn, zonder oordeel, zonder behoefte om te handelen of te sturen…” Maxine Moor

“…Ik was niet eerder bekend met stiltedagen, maar was zeer nieuwsgierig naar de ervaring hiervan. En het was een ervaring! Een hele positieve en ik heb me verbaasd naar de lengte van uitwerking. Ik ben zeer positief verrast van de kracht van de stilte. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar…’ Joke Lagendijk

“…Het was voor mij een leerzame, ontdekkende, beeldverwijdende en inspirerende dag, waarin ik zeker handvaten heb gekregen om meer innerlijke rust te krijgen. Het fijne aan deze dag was dat je volledig wordt meegenomen vanaf het begin, wat yoga nu precies inhoudt. Het is in mijn ogen dan ook helemaal niet zweverig. De afwisseling van uitleg met oefeningen vond ik prettig. Ook de gehele dag in stilte door te brengen vond ik achteraf wel mooi…zou iedereen gewoon moeten doen…”  Willem Verschuuren

BLIJF OP DE HOOGTE: ONTVANG DE NIEUWSBRIEF

Ontvang periodiek de Wenteling nieuwsbrief per mail en blijf op de hoogte van alle nieuwe yogalessen, mindfulness cursussen, stiltedagen en andere evenementen van Wenteling in de toekomst.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!