Volg Wenteling:        
Mail Wenteling:         info@wenteling.nl
Bel Wenteling:           06-53905386

THUIS IN JE ELEMENT – QUICKSCAN

Hoe zorg je voor een huis in balans? Soms loop je een huis binnen en je voelt het meteen. Alles klopt. Het voelt als een jas om de bewoners heen. Het stroomt. De ruimte laad je op en geeft je nieuwe energie, inzicht, inspiratie, een gevoel van verbinding en rust. Totale harmonie. Dat wil ik ook in mijn huis! Maar hoe dan?

Basisprincipes voor balans: Er zijn een aantal belangrijke basisprincipes op basis waarvan je je huis kunt inrichten om de energie optimaal in balans te brengen. De manier waarop je die basisprincipes toepast is voor ieder huis uniek. In ieder huis wonen namelijk andere type mensen, ieder huis is qua ruimtes anders ingedeeld en de functies die ruimtes krijgen verschillen.

‘Thuis in je element’ QuickScan analyse: In een grondige, bondige en praktische analyse leer ik je hoe je de drie factoren mensen, ruimtes en functies voor jouw huis in harmonie kunt brengen. Ik kijk naar de mensen/bewoners door hun elementair astrologisch profiel te analyseren. Ik analyseer vanuit oude Oosterse principes hoe de energiestroom van de 5 elementen in de ruimtes in jouw huis geoptimaliseerd kunnen worden. Daarbij neem ik als uitgangspunt welke functies de ruimtes hebben of krijgen. Deze QuickScan is geïnspireerd door Feng Shui, elementenleer en authentieke yogaprincipes.

Het resultaat? Duidelijke & praktische richtlijnen. In de voor jouw huis uitgewerkte QuickScan geef ik per ruimte duidelijke richtlijnen over hoe je het beste met kleuren, materialen en vormen kunt werken. Binnen deze richtlijnen is zeker nog ruimte voor je eigen creativiteit en wensen. Tijdens een (livestream) adviesgesprek licht ik alle ins en outs van de QuickScan toe. Ik adviseer je wat er in jouw (toekomstig) huis nodig is om de optimale harmonie van mensen, ruimtes en functies te bereiken. Het brengt veel inzicht in jezelf, je gezinsleden, je huis en het gebruik van je huis. Je verlaat het adviesgesprek met heldere kleur- en inrichting tips voor de verschillende ruimtes in je huis. Van woonkamer tot slaapkamer. Van keuken tot werkruimte.

RECENSIES

 • “Roy heeft de Thuis in je element quickscan toegepast op ons nieuwe huis dat we binnenkort gaan inrichten. Hij legde eerst heel duidelijk en visueel de theoretische basis uit waar zijn advies op is gebaseerd. Hij heeft de theorie op een heldere en nuchtere manier vertaald naar de praktijk. Vervolgens paste hij deze toe op ons huis en kregen we per ruimte inzichten over wat we kunnen doen om deze zo in te richten dat het qua functie en sfeer past bij de energie van het huis en bij ons als gezin.”
 • “Door ook te kijken naar de profielen van de gezinsleden op basis van geboortedata krijg je enorm waardevolle inzichten over de overeenkomsten en verschillen in behoeften. Je kijkt naar de gemene deler binnen het gezin voor de gezamenlijke ruimtes en elke slaapkamer of kantoorruimte breng je in balans voor een gezinslid specifiek. Roy neemt de tijd om je mee te nemen door het hele huis en geeft je veel ruimte om vragen te stellen.”
 • “In het rapport dat je krijgt staan super praktische tabellen die je als leidraad kunt gebruiken bij het kiezen voor kleur, materiaal en vormen per ruimte. Je hebt vervolgens zelf de vrijheid om te bepalen hoe je de geadviseerde optimalisaties realiseert. Wij weten nu bijvoorbeeld dat we in het zitgedeelte van de woonkamer het element water kunnen toevoegen en gaan daarom voor blauwtinten. De slaapkamer van onze oudste zoon heeft het element aarde nodig dus we vullen zijn gewenste dinosaurusbehang aan met een bruintint op de muur en een zacht kleed op de vloer.”
 • “Je hoeft niet perse drastische veranderingen door te voeren om ruimtes meer in balans te krijgen. Roy gaat uit van wat je hebt aan basis en vult aan met tips voor simpele optimalisaties. Wij vinden het heel fijn om zo naar elke ruimte te kijken en zien door de bomen het bos weer. De quickscan is echt aan te raden als je van je huidige of toekomstige huis een plek wilt maken waar elk gezinslid energie krijgt en tot rust komt. Dankjewel voor alle inzichten, Roy!”
 • “Met veel passie en kennis legde Roy ons eerst de theorie uit die hoort bij deze analyse. Daarna kwam zijn persoonlijke advies, gericht op ons als persoon en gericht op ons huis. Het is echt heel verfrissend om met deze andere benadering je interieur verder in balans te krijgen. Een gezelliger, warmer en prettiger huis, dat was ons doel. Roy denkt graag creatief mee en ziet altijd volop mogelijkheden. Hij zit vol ideeën en dat werkt niet alleen aanstekelijk maar is ook inspirerend. Tegelijkertijd geeft Roy uiteraard ook de ruimte om eigen keuzes te maken. Het rapport dat Roy heeft gemaakt gebruiken wij zeker: het is een fijn houvast en binnen no-time zagen wij weer volop aanknopingspunten voor de verdere inrichting van ons huis. Tof! Een aanrader dus.”

 


ADVIESMOGELIJKHEDEN

 • De ‘Thuis in je element’ QuickScan wordt altijd vergezeld van een (online) adviesgesprek.
 • OPTIE 1: ‘Thuis in je element’ QuickScan voor 1 verdieping incl. (online) adviesgesprek van 2 uur.
 • OPTIE 2: ‘Thuis in je element’ QuickScan voor 2 verdiepingen incl. (online) adviesgesprek van 2 – 2,5 uur.
 • OPTIE 3: ‘Thuis in je element’ QuickScan voor 3 verdiepingen incl. (online) adviesgesprek van 2,5 uur.
 • Additionele adviesgesprek uren op nacalculatie.
 • Vraag de gratis voorbeeld QuickScan aan en omschrijf je adviesvraag of optie waarvoor je kiest. Daarna ontvang je een offerte op maat voor jouw situatie.
 • Voor de ‘Thuis in je element’ QuickScan lever je de volgende zaken aan:
  • Geboortedata van alle gezinsleden woonachtig in het huis;
  • Plattegronden van alle te analyseren verdiepingen;
  • Een foto of tekening van de voorzijde van je huis;
  • Foto’s van alle te analyseren ruimtes.

 

GRATIS VOORBEELD QUICKSCAN

Benieuwd naar de QuickScan? Vraag de gratis voorbeeld QuickScan aan met een analyse van een voorbeeld huis en gezin. Dit geeft je een goed beeld van wat je mag verwachten. Na aanvraag mag je deze binnen minimaal een uur en maximaal een dag in je inbox verwachten.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Omschrijf de woning en uw adviesvraag