Volg Wenteling:        
Mail Wenteling:         info@wenteling.nl
Bel Wenteling:           06-53905386

VRAAG JEZELF EENS AF…
mindfulness_poster_UK

Merk je dat je gedachten alle kanten op schieten? Kun je moeilijk van het moment genieten? Ervaar je veel stress? Heb je het gevoel te worden geleefd? Vind je het lastig om echt naar een ander te luisteren? Heb je behoefte aan meer rust (in je hoofd)? Wil je bewuster in het leven staan? Wil je meer leren loslaten? En veerkrachtiger in het leven staan? Wil je je motivatie (her)vinden om je passies waar te maken?

HOE LEEF & WERK JE MINDFUL?

Als je ‘ja’ hebt geantwoord op 3 of meer van de bovenstaande vragen dan is deze mindfulness cursus een goede stap voor je. Mindfulness leert je een staat te cultiveren waarin je volledig en aandachtig aanwezig kunt zijn in het nu, waarbij je zonder oordeel aandacht geeft aan wat er gebeurt. En dat brengt uiteindelijk meer geluk. In deze cursus ga je stapsgewijs aan de slag om mindfulness meditatie in je dagelijks leven te integreren en meer volgens mindfulness principes te leven en ook werken. Op werk wordt vaak veel onrust ervaren en hoewel de principes toepasbaar zijn op het hele leven zullen we tijdens voorbeelden ook stilstaan bij de toepassing van mindfulness op werk.

MIX VAN HERSENWETENSCHAP, MEDITATIE EN EMOTIONELE INTELLIGENTIE

Deze cursus is gebaseerd op het Bewust Business Model van Wenteling geïnspireerd door zakelijke meditatieprogramma’s bij multinationale ondernemingen zoals Google (Search Inside Yourself) waarbij een mix van hersenwetenschap, meditatie en emotionele intelligentie wordt gebruikt om de impact van mindfulness meditatie te begrijpen, ervaren en integreren.

Meld je aan voor de gratis telefonische intake

PROGRAMMA ONDERDELEN

Tijdens de cursus mindfulness komen gedurende 8 cursusdagen de onderstaande 16 onderdelen aan bod van het Bewust Business Model van Wenteling. De focusgebieden zijn bewustzijn, brein, emoties en business/dagelijks leven. De verschillende niveaus die we aanraken zijn het ik, mijn kijk (perceptie van de wereld), ik & de ander en ik in relatie tot de wereld.

Bewust Business Model

 

ERVARINGEN OUD-DEELNEMERS


“Veel informatie over het waarom. Onderzoeken goed toegelicht en overtuigend. Veel praktijk oefeningen geleerd.” 

“Deze cursus heeft me heel bewust gemaakt en veel inzichten gegeven, fijn!” 

“Meditatie en met name ademhalingsoefeningen brengen je in het nu, los van alle situaties, drama en hectiek. Het hervinden van innerlijke rust.” 

“Elke avond gaf stof tot nadenken over hoe je leeft, wie je bent en hoe je naar anderen wilt zijn. Het sterke punt is dat je het leven wat beter begrijpt.” 

“Heldere uitleg van vele facetten van mindfulness. Goede afwisseling tussen theorie en oefeningen. Goede presentatie.”

“In het programma zaten verschillende stilte momenten en het viel me op wat stilte doet met zo’n groep. Het intensiveert de beleving geweldig.” 

“Met vrij eenvoudige oefeningen is het mogelijk om rust (op de plaats) te hervinden.”

PRAKTISCHE ZAKEN

  • LOCATIE: Heiackerdreef 14, 4847 BX Teteringen. Fietsenstalling is aanwezig. Parkeren kan in daarvoor bestemde parkeerplaatsen in de wijk om de hoek aan Heiackerdreef/Lange Akker (2 minuten lopen).
  • KLEDING: Comfortabele kleding, bijv. joggingbroek, t-shirt en lossere trui. I.v.m. hygiëne is het dragen van sokken verplicht.
  • TOELATING: De cursus mindfulness is voor iedereen toegankelijk, zowel beginners als gevorderen. Heb je specifieke klachten, geef dit aan bij inschrijving.
  • DEELNEMERS: Minimaal 6, maximaal 12.

 

Meld je aan voor de gratis telefonische intake