Volg Wenteling:        
Mail Wenteling:         info@wenteling.nl
Bel Wenteling:           06-53905386

 

GELUK, LIEFDE & IN JE KRACHT STAAN

Je kent ze misschien wel. Mensen die ‘echt’ lijken. Mensen die zich kwetsbaar durven op te stellen. Die in elke situatie zichzelf zijn, spontaan de juiste dingen zeggen en doen. Van die figuren die openlijk genieten van het leven. Die hun hart volgen en hun passie beoefenen.

Misschien denk je wel eens: ‘Hoe doen ze dat toch? Waarom lukt mij het niet om lekker mezelf te zijn? Waarom speel ik zo vaak een rol, kan ik niet echt genieten van het moment en ben ik zoveel bezig met hoe ik overkom op anderen?” Authentiek zijn – jezelf zijn is wat ieder mens diep van binnen graag wil. Zonder schaamte en schuldgevoel, zonder onzekerheid en angst door het leven gaan. Echt genieten, intieme vriendschappen en relaties hebben, weten wat je wilt en hoe je het gaat bereiken. Misschien ben je wel heel authentiek in bepaalde facetten van je leven en wat minder op andere gebieden. Hoe dan ook, jezelf zijn staat gelijk aan geluk, aan liefde en aan in je kracht staan.

LICHTER LEVEN PROGRAMMA

Om je te helpen het pad naar jezelf te bewandelen bied ik het Lichter Leven programma (ontwikkeld door Robert Bridgeman) aan. Nadat je dit programma hebt gevolgd vind je jouw eigen ‘weg’ in het leven en is de weg vrij om je steeds verder te ontwikkelen.

Het Lichter leven programma is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Je leert je volledige potentieel te benutten en ontdekt wat je nu eigenlijk wilt met je leven. Nadat je dit programma hebt gevolgd raak je nooit meer ‘de weg kwijt’ in het leven en is de weg vrij om je steeds verder te ontwikkelen. Gun je jezelf de kans om je eigen potentieel te ontdekken en te ontplooien?

Het traject is opgebouwd uit 10 individuele sessies van 2-2,5 uur, gemiddeld 1x per twee weken om de oefeningen en inzichten in je leven te kunnen integreren. Het Lichter Leven programma is gebaseerd op het boek van Robert Bridgeman; Start vandaag met Lichter Leven.

Na elke trainingsdag ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, videolinks en artikelen om je focus te houden op de stof. Ook maak je oefeningen in het Lichter leven werkboek. Aan het einde van de training heb je het Lichter leven gedachtegoed geïntegreerd in je dagelijkse leven.

DEELNEMER ERVARINGEN

“De ontvangst, de ruimte, heerlijk fruit en water, de wandelingen; alles is met zorg uitgekozen en goed gepland. Wat ik heel erg fijn vind is dat de sessies deels binnen en buiten plaatsvinden, waarbij elke wandeling weer anders is. Ik ervaar je als een zeer prettige coach, voel me helemaal bij je thuis. Je weet vertrouwen te geven. Je legt ook de zaken erg goed uit met voorbeelden en checkt ook of ik het begrepen heb, zodat ik het geleerde kan gaan toepassen in de praktijk. Je houding is altijd even optimistisch en ik voel me gehoord. Ik durf dus ook dingen te vragen. Dit kan alleen als er een veilige omgeving is gecreëerd.”

“Gevoel dat ik me open kan stellen bij je Roy. Jij bent ook altijd helemaal jezelf op een natuurlijke manier en daarom voel ik dat ik dat ook mag zijn.”

OVER COACH ROY

Roy Wenting biedt het individuele Lichter Leven programma aan in zijn praktijkruimte aan het Teteringse bos (nabij Breda). Roy is gecertificeerd Lichter Leven Transformatie Coach volgens de Bridgeman Methode. In zijn coaching sessies hanteert hij een holistische aanpak waarbij zowel de fysieke, emotionele, mentale als spirituele lagen worden aangeboord op weg naar jouw authentieke zelf en het manifesteren van jouw dromen. Roy is naast transformatiecoach ook yoga- en meditatiedocent volgens de Agama Yoga en Mindfulness Based Emotional Intelligence methodes, NLP opgeleid, Reiki practitioner en BrainHack trainer voor Bridgeman in Business binnen grote organisaties zoals RTL, Rijksvastgoedbedrijf, Nestlé, SAP, Engie en Openbaar Ministerie. Roy heeft naast zijn hotellerie, bedrijfskundige en business consultancy achtergrond in de afgelopen 10 jaar tijdens vele spirituele reizen door Azië ook ruim 5.000 uur aan persoonlijke ervaring opgedaan op weg naar een lichter en bezield leven. Roy is tenslotte trotse papa van zijn dochtertje Merlijn die, dankzij een draagmoeder, in het leven van hem en zijn vriend kwam.

PRIJZEN

  • Volledige Lichter Leven Programma: € 1.995,00 incl. BTW, thee/water en lichte versnapering tijdens sessies, Lichter Leven handboek, inspiratiemail na elke sessie met video’s en hand-outs en 1 op 1 communicatie met Roy tussen de sessies waar nodig.
  • Losse coaching sessie (1 – 1,5 uur): € 125,00 incl. BTW.
  • Van meerwaarde zijn voor wie het nodig heeft is mijn grootste belang. Mochten er aantoonbare financiële beperkingen zijn ga ik graag in overleg om een passend alternatief te bieden.

 

Aanvraag Lichter Leven coaching

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief